Sanovnik 5 5 1

You are not connected. Please login or register

Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down  Poruka [Stranica 1/4]

1 Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:22 am

Edward's spider-monkey

Heroic vampire
svi mi govore da dobro tumacim snove, a i tetka me je ucila sta sta znaci, pa ako hocete mogu da vam rastumacim...
msm ni ja u to neverujem skroz, al sam citala da ti nasi snovi su ogledalo savasti.. sta mi potajno mislimo o nekom, ili zelimo da budemo nesto...

2 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 7:28 pm

_NikA_

Unstoppable vampire
jaoj, kakve ja sve gluposti sanjam.... Embarassed
nekoliko puta sam sanjala da sam ja bela lol!
i u jednom tako snu (kad sam bila bela Laughing ) nesto sam valjda razgledala edvardovu kucu i udjem ja u jednu sobu, a bila je dole kao podrum, i tamo neka dva vampira, zene, imale su boju koze tako otprilike kao sto imaju meksikanci, i sedele su za nekim masinama za sivenje, valjda... i pogledala mene jedna od njih i onako rasirila oci i pocela da se dere na mene...nesto kao "idi,idi" a posto sam sanjala nisam mogla da se pomerim, i ja otvorila oci i pomislila "dobro je, sanjam" i kad sam ponovo zatvorila oci ta zena me jos uvek gleda...i tako je izgledala kao da ce da skoci na mene, i mislim da je rekla "oces otici vise?' tako nesto...i onda sam se probudila....nemojte mi reci da sam luda, vec znam to... lol!

3 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 7:57 pm

Edward's spider-monkey

Heroic vampire
xexe, nisi luda, pa to valjda znaci da bi zelela da budes bela. a te dve maksikanke su valjda iz 3 knjige, msm marija i ove dve sto su jaspera pretvorile u vampira, to valjda znaci da bi volela da ides u meksiko, jer je neko, nesto, tamo sto je bitan za tebe...
tako mi bar tetka rekla...xexe

ja od kako sam gledala film stalno sanjam twilight, msm bukvalno svaku noc....
sinoc sam sanjala da ja i moja najbolja drugarica uhodimo jaspera... i on ide nekim autoputem peske,i mi ga pratimo....ja sam ovde looda!!!!

4 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 8:18 pm

_NikA_

Unstoppable vampire
Edward's spider-monkey (citat):xexe, nisi luda, pa to valjda znaci da bi zelela da budes bela. a te dve maksikanke su valjda iz 3 knjige, msm marija i ove dve sto su jaspera pretvorile u vampira, to valjda znaci da bi volela da ides u meksiko, jer je neko, nesto, tamo sto je bitan za tebe...
tako mi bar tetka rekla...xexe

jao, gle stvarno! nisam ni pomislila na to...a volela bih da idem u meksiko zbog
rbd-a...samo ne sad zbog ovog svinjskog gripa... Very Happy

5 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 9:19 pm

emmett's girl

Obsessive newbourn
jao...najbolje je kad si tea sanjala ako ja pletem venchic a emmetta i onda dodje mike newton i uzme mi jer je mislio da je za njega...znachi najzeshce...i kad sam ja sanjala da je lara trudna...xexe...XD

6 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:02 pm

Edward's spider-monkey

Heroic vampire
xexe, to za laru znaci da bi podsvesno htela jocino dete
a za vencic sam pitala tetku, kaze da je emmett negde duboko u sebi romanticna dusa....
xexe, pa emmett ni ne postoji...
luda sam ja!!!!

7 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:08 pm

emmett's girl

Obsessive newbourn
ja jocino dete???????????????boze me sachuvaj!!!!!!!!!daj tea molim te!!!!!!!!joca!!!!!!! aaa emmett ne postoi ali jeste bar malo romantichan...100% ipak je on cullen!!!!!!Smile))

8 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:39 pm

twilight's angel

Heroic vampire
e ja sam sanjala (pre par godina), da idem uz stepenice (iz nekog razloga ne idem liftom - zivim u stanu) i odjednom vuk iskace ispred mene. i nikad mi nije bilo jasno sta to znaci. a sanjala sam vise puta

9 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:44 pm

>eDwArD's LuLLaBy<

Charming vampire
pogledaj u sanovniku !!! Mogu ja da ti pogledam ako oces imam ga kod kuce( zato sto su moji snovi uvek tako zivi i cudni)????

10 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:47 pm

twilight's angel

Heroic vampire
pa ono sto pise u sanovniku nema veze s vezom s onim sto sam osecala i sto sam zelela... Very Happy

11 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:55 pm

Edward's spider-monkey

Heroic vampire
pa verovatno ti je vuk, tj neko bio na putu do kuce, sto znaci da se brines da taj neko na narusi tvoj mir, ili ne povredi nekog tebi dragog..
a mozda si neku osobu definisala kroz vuka

(uh, sto sam pametna, eureka!!!)

12 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 10:57 pm

twilight's angel

Heroic vampire
hehe, davno je to bilo... ne secam se bas za koga sam se brinula. Very Happy
ali me je taj san uvek proganjao. mada, moguce je da sam brinula, inace sam takva osoba...Very Happy

13 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 11:21 pm

_NikA_

Unstoppable vampire
a, kad spavate, jel vi znate da spavate? lol!
meni sestra kaze da ona uvek zna kad sanja...ja skoro nikad...retko...

14 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 11:26 pm

emmett's girl

Obsessive newbourn
ja nikad...ja se probudim u sred noci i onda sam tako srecna shto je to bio samo san...xexe...a jednomsam sanjala da ce na tupara(matematicharka) sutra dati kontrolni i dala nam je i dobila sam 1!!!!!!!!

15 Re: Sanovnik on Fri May 01, 2009 11:36 pm

twilight's angel

Heroic vampire
ja se secam da sam sanjala...iako se mnogo mojih drugarica ne seca...

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh  Poruka [Stranica 1/4]

Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-

» Sanovnik
» ~Snovi